Comments ( 3 )

 • Murielle

  Proche de chez nous et pourtant découverte de quelques sentiers.
  Merci pour ce beau parcours.
  @Mumu.larandonneuse

 • Rudi

  Land van Herve blijft een mooie streek om in te vertoeven. Erg vroeg op pad. Het fort van Barchon ligt nog tamelijk in het donker verscholen. De ochtend begint wat rommelig. Het pad in punt 1 is (13 augustus 2023) nog steeds niet toegankelijk. Verder volgen wat passages langs straten en sportvelden. Na deze aanloop duiken we toch de ruige natuur in. Het beekje de Bacsai mag hier de spits afbijten met een fraai kronkelend pad langs dit waterloopje. Wat volgt zijn de welbekende doortochten door weilanden via de klaphekjes, smalle bospaadjes met het ruisen van de bergbeekjes op de achtergrond, passages door slapende dorpjes, alles overgoten met de heerlijke alomtegenwoordige rust die in deze streek heerst. Dames en heren, vergeet onder het wandelen ook niet te genieten van de prachtige uitzichten die je te beurt vallen. Als toetje kan er nog een zijsprongetje gemaakt worden naar een verluchtingstoren van het fort. Iets verderop doemt het fort terug op wat betekent dat we aan het einde zijn gekomen van een rustgevende tocht door een prachtig landschap.

  • Mark

   Perfecte samenvatting. Ik heb ook echt genoten van deze wandeling vandaag.

Leave a Comment