Comments ( 3 )

 • Mark

  Een afwisselende wandeling. Het spoorwegviaduct is vaak vanaf verschillende afstanden te zien.
  Kan ook in de zomer worden gedaan, omdat je vaak onder bomen loopt.

 • Rudi

  Het krieken van de dag, temperatuur onder het vriespunt, de omliggende weilanden ogen wit van de vorst. Welkom in Kelmis, welkom in de Belgische Oostkantons. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en stellen dat dit een schitterende route is. Prachtige stukjes langs de Geul, stroomversnellingen en zelfs een heuse waterval komen vandaag op ons hobbelige en kronkelende pad. Vergeet vooral ook niet te genieten van de uitzichten. Het glooiende landschap is een pareltje. In dat landschap prominent aanwezig is het spoorwegviaduct van Moresnet, één van de langste in Europa in zijn soort. Schloss Eyneburg is een andere trekpleister waar we vandaag langs wandelen. Eerder op de route zagen we het al vanop zijn heuvel pronken. Bevroren weilanden knerpen meermaals onder onze voeten. Aan draaihekjes en nauwe doorgangen geen gebrek in deze contreien. In de weilanden nog Schotse Hooglanders mogen tegenkomen, een extra mooie toevoeging aan de toch al uitmuntende wandeltocht. Afwisseling genoeg, genieten van begin tot einde tijdens deze heuvelachtige route.

 • Jochen

  Vandaag hebben we deze leuke wandeling gedaan. Afwisselend langs het water, weilanden en bos. Na de vele regenval van de voorbije weken/maanden zijn sommige weilanden verzadigd waardoor je diep kunt inzakken met je voeten. Goede ingespoten schoenen zijn zeker aanbevolen zoals in de tekst omgeschreven staat.

Leave a Comment