1713. Neeroeteren

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Wat een te gekke wandeling! Vooral nu in de herfst met de vele paddenstoelen (oa de groene glibberzwam ) en de bomen in hun herfsttooi. Wij hebben gekozen bij nr 1 voor het alternatief waardoor je niet langs de drukke weg hoeft te lopen maar een rustiger stuk langs de mooie volmolen. Wij vonden het de 300 meter “omlopen”
    waard. Het was weer genieten!

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1727 vanuit Neeroeteren deze wandeling gelopen. Ik denk inderdaad dat je het beste de alternatieve route kunt nemen. Het verkeer op de Brugstraat is vrij heftig. Maar als je eenmaal deze drukke weg afslaat, dan is het genieten!! Een mooi stuk bos via vlonderpaden en een daarna een prachtig pad langs de Bosbeek doen je de drukke verkeersweg helemaal vergeten. Ook de uitkijkheveul over het Bergerven is mooi en dan via het modderig laarzarenpad weer richting het Kanaal.

Leave a Comment