1727. Neeroeteren

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag een rondje Neeroeteren gelopen samen met wandeling 1713. Even een klein stukje langs de sportverleden van Neeroeteren en dan via mooie bospaadjes naar het kanaal. Dan de brug over en weer de heerlijke bossen in waar het af en toe wat modderig is. Dan via een erg modderig pad over het ruige laarzenpad richting het kanaal. Langs het kanaal richting brug en dan terug naar beginpunt. Ondanks de lange rechte stukken, toch een heerlijke wandeling.

  • Astrid

    Vandaag deze wandeling op de planning. Goede wandelschoenen aan want hier en daar kan het wat modderig zijn. Bijvoorbeeld bij het ruige laarzenpad. En inderdaad was het af en toe wat kleunen om de waterplassen en modderige paden te trotseren maar het was te doen. Een mooi stuk door het Oeterdal maakt de wandeling weer compleet.

Leave a Comment