Comments ( 2 )

  • Peter & Bertien Meesters

    Vanmiddag deze weer schitterende wandeling gelopen in het begin met stralende zonneschijn, later bewolkt maar het is wel droog gebleven. De laatste tijd wel veel gewandeld maar steeds met de buienradar als raadgever, dat was vandaag niet nodig. Wel was te merken dat de waterstanden door de vele regen van de afgelopen tijd behoorlijk hoog zijn. Zo was het niet mogelijk om bv bij punt 3 ” na twee haakse bochten ” het pad langs de Neerbeek te volgen, we droegen geen lieslaarzen. Weer terug gelopen naar de asfaltweg en hebben daar onze vaste begeleider van het laatste jaar naast de routebeschrijving, Komoot, (altijd handig bij twijfelmomenten) geraadpleegd en weer op de route langs de Neerbeek uitgekomen.

  • Kenneth

    Op 24/2/24 deze wandeling gedaan. Zoals in de vorige reactie vermeld wordt, kan wateroverlast een deel van de tocht onmogelijk maken. In punt 3 was het pad na “(…) buigt het pad rechts omlaag. (…)” volledig overstroomd. Ik ben dan maar op mijn stappen teruggekeerd naar de asfaltweg en daar naar rechts. Aan het eerste kruispunt rechtdoor en bij het 2de naar rechts. Dan kies je best voor het draaipoortje dat iets verder links ligt en je bent weer op de route. Het wordt dan nog wel drassig verderop langs de beek, maar het was nog te doen. Ik koos er echter voor om nog wat verder rechtdoor te wandelen, om meer van de eigenlijke route te volgen. Ik ging tot bij het klaphek voorbij de huizen en net voor dat hek linksaf. Zo zat ik weer op de route, maar bij knooppunt 42, was het pad langs de beek op enkele punten eigenlijk net niet toegankelijk (het was bijna een pad door de beek), maar met wat zin voor avontuur en goed opletten ging het nog juist.

Leave a Comment