Comments ( 2 )

  • Mark

    Een prachtige lus met veel bos aan het begin en einde. In het middengedeelte is er veel asfalt en klinkers, maar er is genoeg te zien.
    Tip voor de warmere maanden: Oecher Eis-Treff bij de Burg Frankenberg (punt 3).
    Naar de start: Sla bij de eerste stoplichten na de begraafplaats Waldfriedhof rechtsaf als je uit het centrum van Aachen komt. Als je vanaf de snelweg (A44, Lichtenbusch) komt, ga dan bij de eerste stoplichten in het bos linksaf.

  • Toos

    Deze route komt langs Camperplaats Bad Aachen, een mooie plek met prachtig sanitair, waar wij twee nachten gekampeerd hebben om de sfeervolle kerstmarkt te bezoeken. Vanuit de camperplaats het zuidelijk stuk gelopen: een mooie wandeling door de natuur. Na de lunch het tweede deel gelopen tot het punt waar we door konden steken naar wandeling 1310 en daar nog een stuk van gelopen tot we weer naar het centrum van Aken konden lopen. Alles bij elkaar zo’n 20 km gelopen en genoten van natuur en cultuur.

Leave a Comment