107. Eys, 16 km

107. Eys 16 km
Een wandeling met klimmen en dalen en met mooie vergezichten over de Limburgse heuvels. Vanuit Eys loopt u omhoog en via het Plateau van Bocholtz loopt u naar de buurtschap Baneheide. Vandaar uit loopt u via het Selzerbeekdal naar het bergdorpje Vijlen, waar u kunt pauzeren. Vanuit het hooggelegen Vijlen loopt u naar het wijndorp Wahlwiller, waar u ook kunt pauzeren. Via heuvelrug komt u weer bij het startpunt.

 

Restaurant By Taste

Wittemerweg 29

6287 AA Eys

Tel: 043-4553920

info@bie-de-tantes.nl

http://www.bie-de-tantes.nl

Chef Bart Pluymaekers en Gastvrouw Romana Ritzen en Team heten u van harte welkom in ons restaurant Bie de Tantes.

In november 2018 hebben wij Bie de Tantes overgenomen.Na enkele jaren met veel plezier het oude concept te hebben gevolgd met hier en daar al wat veranderingen en 2 ingrijpende verbouwingen van keuken en restaurant zijn wij steeds verder geëvolueerd na een fine dining restaurant waar de passie en liefde voor eten en drinken nog meer voelbaar is.

In de keuken werken we met zorgvuldig geselecteerde verse producten uit de regio en van Nederlandse bodem en Noordzee. Van lunch tot diner, van amuse tot dessert de gerechten bestaan uit wereldse smaken van Aziatisch tot klassiek Frans en vele technieken. Zo doen wij ons eigen wild verwerken , pasta maken, ijs draaien en nog veel meer. Gastvrouw Romana Ritzen doet voor u samen met onze sommelier Gerdiena Broekman de lekkerste wine and food pairing verzorgen.

Samen met onze wijnleveranciers zoeken zij na de mooiste wijnen van de verschillende druivensoorten en landen. Zo liggen er vele verscheidene en diverse wijnen in onze wijnkelder. Ook verzorgen zij mooie alcoholvrije alternatieven van huisgemaakte sappen en mooie cocktails die eveneens goed zijn afgestemd op de verschillende gerechten.

Tot slot hopen we dat u als gast onze liefde en passie zult terug proeven, zien, ruiken, horen en ervaren met alles dat we te bieden hebben.

Met vriendelijke groet,

Romana Ritzen

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Kom langs en ervaar het Toscane van Limburg zelf. Ons team aan personeel helpt u bij het ontdekken van al onze heerlijkheden!