107. Eys, 16 km

107. Eys 16 km
Een wandeling met klimmen en dalen en met mooie vergezichten over de Limburgse heuvels. Vanuit Eys loopt u omhoog en via het Plateau van Bocholtz loopt u naar de buurtschap Baneheide. Vandaar uit loopt u via het Selzerbeekdal naar het bergdorpje Vijlen, waar u kunt pauzeren. Vanuit het hooggelegen Vijlen loopt u naar het wijndorp Wahlwiller, waar u ook kunt pauzeren. Via heuvelrug komt u weer bij het startpunt.

 

Restaurant Bie de Tantes

Wittemerweg 29

6287 AA Eys

Tel: 043-4553920

info@bie-de-tantes.nl

http://www.bie-de-tantes.nl

Wees welkom bij Restaurant Bie de Tantes in het prachtige kerkdorpje Eys, midden tussen de Zuid-Limburgse heuvels.

Zuid-Limburg is zo mooi en het eten is heerlijk! Dit ervaart u bij Restaurant Bie de Tantes. Hier kunt u van de morgen tot de avond genieten. Van een kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai in de ochtend, een goede lunch in de middag tot een luxe diner in de avond.

Met een centrale ligging in het Heuvelland is Bie de Tantes de ideale beginplek, tussenstop of eindhalte van een sportieve activiteit. Het grote en zonnige terras aan de voet van de ‘kuiten-killer’ de Eyserbosweg dient als plek waar u even tot rust kunt komen en lekker kunt bijkletsen.

Ook hebben wij binnen een gezellig zitgedeelte. De open haard en knusse inrichting geeft u een huiselijk gevoel. Ons terras is voorzien van volop warmtekachels. Ook wanneer het buiten weer wat kouder begint te worden, is het bij Bie de Tantes heerlijk warm!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Kom langs en ervaar het Toscane van Limburg zelf. Ons team aan personeel helpt u bij het ontdekken van al onze heerlijkheden!