108. Sippenaeken 13,2 km

108. Sippenaeken 13,2 km
Een gevarieerde wandeling met enkele hellingen door het bos bij Teuven. Na regen kan het modderig zijn. In Teuven is café Modern waar u kunt pauzeren. Aan het eind ziet u waar de Geul ons land in stroomt.

 

 

Auberge Le Barbeau

Place St. Lambert 6

4851 Sippenaeken

Tel: 0032-87786950

info@barbeau.be

http://www.barbeau.be

Auberge Le Barbeau in Sippenaeken.  De beschutte binnenplaats is in de lente de ideale plek om buiten van de eerste zonnestralen te genieten en van een verrukkelijke lunch natuurlijk. Op het zonovergoten terras aan het pleintje waant u zich zomers in Frankrijk, heerlijk met een koel drankje erbij.

Hier in Sippenaeken verwennen wij onze gasten nog als vanouds met een welgevulde dis, een goed glas wijn of een typisch Belgisch biertje. Dit alles voor een sympathieke prijs. Levensgenieters zijn hier aan het goede adres!

De gerechten wisselen met de seizoenen mee. Ze zijn altijd puur, origineel , smakelijk en met liefdevolle aandacht bereid. De ontvangst is gemoedelijk, gastvriendelijk en gastvrij.

Een prachtig wandel- en fietsgebied met veel uitgezette routes.  Bij ons start wandeling 108, 111 en 139 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag, donderdag en vrijdag vanaf 11.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur, dinsdag en woensdag rustdag.