155. Kerkrade 13,3 km

155. Kerkrade 13,3 km
Deze pittige maar schaduwrijke wandeling met enkele hellingen gaat over Duits grondgebied door het prachtige natuurgebied van het Wormdal. U kruist diverse malen de Worm en u passeert twee oude burchten. Halverwege is een restaurant.

 

Abdij Rolduc

Heyendallaan 82

6464 EP  Kerkrade

Tel: 045-5466888

info@rolduc.com 

http://www.rolduc.com

Het hotel restaurant met terras in Kerkrade, Parkstad Limburg, biedt een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer.   De abdij bevindt zich op korte afstand van grenzeloze bezienswaardigheden en belevenissen. Niet alleen in Zuid-Limburg, ook België en Duitsland zijn dichtbij. Een waar paradijs voor wandelaars en fietsers!

Onze brasserie ademt de klassieke rijke kloostersfeer, maar dan gevat in een hedendaagse monnikspij……Zoals de keukenbroeders van vroeger zeer gezonde kloostermaaltijden bereidden, zo leggen onze koks van nu hun ziel en zaligheid in onze gerechten. Uiteraard met seizoensgebonden produkten uit onze vruchtbare streek en met kruiden uit onze eigen kruidentuin.

Overdag serveren wij gerechten van de lunchkaart of een hapje van onze speciale bier- en borrelkaart. ’s Avonds kunt u genieten van een wisselend menu (3-, 4- of 5-gangen) of u kiest uw eigen à la carte diner. Neem hieronder een kijkje in onze menukaart.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 155, 845 en 1464 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.30 uur.