323. Herkenbosch 11 km

323. Herkenbosch 11 km
Tijdens deze vlakke wandeling, wandelt u door het prachtige natuurgebied De Meinweg. U wandelt over zand- en bospaden tussen de prachtige heide door. In augustus bloeit de heide, maar de wandeling is het hele jaar mooi om te lopen! U passeert enkele mooie vennen. Neem zelf proviand mee, er staan onderweg voldoende zitbanken.

 

Rijstal Venhof

Venhof 2

6075 NE  Herkenbosch

Tel: 0475-531495

info@venhof.nl

https://www.venhof.nl

Gelegen aan de rand van Nationaal Park “de Meinweg” is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur.  De kern en het hart van ons bedrijf is het café/restaurant, gevestigd in een gezellige, houten blokhut. Bij mooi weer verwelkomen wij je ook graag op ons grote terras omringd door groen.

Ons café/restaurant is de ideale plek om een wandeling, fietstocht of buitenrit te paard te starten of eindigen. Want echt genieten van de omgeving doe je natuurlijk met een heerlijke kop koffie en lekker een stuk(je) Limburgse vlaai.

Toe aan een hartige hap? Vraag dan gerust naar de menukaart voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Op de kaart vind je uiteraard de klassiekers, maar ook seizoensgerechten en dagspecials.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door natuurgebied De Meinweg. Bij ons start wandeling 323 en 341 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur

zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur

maandag en dinsdag gesloten.

Bekijk ook onze B&B of overnacht in één van onze trekkershutten.