1223. Geulle 11,8 km

1223. Geulle 11,8 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling wandelt u eerst een rondje langs een mooie vijver en na een stukje door het dorp klimt u door het Bunderbos omhoog. Na een mooi stuk langs bosranden wandelt u door weilanden naar de buurtschap Kasen en via leuke bospaadjes daalt u door het Geullerbos af naar de buurtschap Brommelen.  U volgt enige tijd het trekpad langs het Julianakanaal en via een mooi stuk langs de Maas komt u in Geulle aan de Maas. U passeert de mooie kerk en het prachtige Kasteel Geulle en dan komt u bij café Auwt Gäöl met leuk terras.  U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats nabij Brommelen en fijn pauzeren bij het café. 

 

Preuverie Auwt Gäöl

Geulderlei 2

6243 NG Geulle

Tel: 043-3652251

info@preuverieauwtgaol.nl

https://www.preuverieauwtgaol.nl

Op de kruising van de wegen richting Geulle aan de Maas, Uikhoven en Hulsen, naast het kapelletje tussen de oude bomen, is al sinds 1897 een café gevestigd. Daar waar de namen Marie en Sjangke van Beth nog steeds rondzingen en waar vele markante stamgasten een plekje in de fotogalerij kregen.

Op die bekende gastvrije plek is sinds voorjaar 2020 onze Preuverie Auwt Gäöl gevestigd. Hier ontvangen wij u graag in de sfeer van een authentiek bruin café waar lekker eten & drinken, goede service en een gulle lach het belangrijkste zijn

Maak een gezellige en heerlijke tussenstop bij Preuverie Auwt Gäöl tijdens uw wandel- fiets- of autotocht langs de Maasstreek. Plan uw pleisterplaats vooraf en reserveer telefonisch bij onze Preuverie.

Onze Koffie- en Lunchkaart staan voor uw gemak al hieronder. De Dinerkaart en Drankenkaart vindt u op onze website.

Bij ons start wandeling 1223 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

woensdag gesloten.