1251. Sibbe – Schin op Geul 12,4 km

1251. Sibbe - Schin op Geul 12,4 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling wandelt u over een voetpad naar de buurtschap IJzeren en dan loopt u langs bosranden naar het prachtige Gerendal. U klimt een bospad omhoog en dan daalt u via een leuk graspaadje helemaal af naar Schin op Geul, waar u kunt pauzeren bij de lunchroom Bie d’r Bekker. Er zijn belegde broodjes verkrijgbaar en heerlijk gebak. Na een stukje door het dorp volgt u een mooi graspaadje langs de Geul en via een voetpad komt u aan de rand van Oud Valkenburg. U klimt door een weiland omhoog en boven heeft u een prachtig panorama. U wandelt omlaag langs het Biebosch en dan klimt u door weilanden omhoog. Via een rustig weggetje en een voetpad komt u weer in Sibbe.  U kunt ook starten bij de bakker in Schin op Geul.

 

Banketbakkerij Bie D’r Bekker

Strucht 15

6305 AE  Schin op Geul

Tel: 043-4592636

biedrbekker@hotmail.com

https://www.facebook.com/pg/BieDrBekker

 

Midden in het heuvelland ligt aan de doorgaande weg in Schin op Geul onze Banketbakkerij Bie D’r Bekker.  Zodra u de zaak binnen stapt komt u de geur tegen moet van vers brood en gebak. Alles wordt zelf gebakken en als u bij de vitrine komt begint u al te watertanden van zoveel lekkers.

Al 30 jaar overheerlijke ambachtelijke vlaaien “oude stijl” en dat proef je.  Ook uw adres voor banket en brood, kaas en fijne vleeswaren.  Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons knusse terras of in de lunchroom genieten van een heerlijke kop koffie met gebak. In de winter kunt u fijn warm binnen zitten. Voor de lunch bieden wij eenvoudige maar vers gebakken belegde broodjes tegen schappelijke prijzen. Wilt u liever een tussendoortje dan is er een ruime keuze aan gebak.  In de aardbeientijd zijn de aardbeienvlaaitjes favoriet.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken en als u door Schin op Geul komt staan wij voor u klaar. Bij ons start en pauzeert wandeling 1251 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag en dinsdag gesloten

woensdag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur

zaterdag 08.00 tot 16.00 uur

zondag 08.30 tot 13.00 uur

Feestdagen open vanaf 07.00 uur