1253. Roermond 7 km

1253. Roermond 7 km
Roermond is een prachtige waterrijke stad. Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling rond en door Roermond,   wandelt u meteen al een mooi stuk over graspaadjes langs de Hambeek en door Natuurgebied Hammerveld – Oost. Dan duikt u het oude centrum in, door leuke winkelstraatjes en komt u op het gezellige Marktplein met veel terrasjes. U maakt een leuk rondje langs de jachthaven en door het stadspark aan de Maas en dan komt u aan de gezellige Roerkade bij Grand Café De Pauw, het leukste terras in Roermond, waar u kunt pauzeren. U loopt door de wijk Voorstad St. Jacob langs de Roer en dan volgt u weer een prachtig stuk over graspaadjes langs de Hambeek, waar in de zomer veel wilde bloemen bloeien.  U kunt ook starten bij Hotel De Pauw.  Maak er een leuke dag van, u kunt ook nog een rondvaart maken over de Roer!  

 

Hotel en Grand Café De Pauw

Roerkade 2  6041 KZ Roermond

T. 0475 31 65 97

info@hoteldepauw.nl

www.hoteldepauw.nl

Aan de historische Roerkade in Roermond bevindt zich in een mooi Oudhollands pand, het kleine en sfeervolle Hotel en Grand Café De Pauw.

Het terras van Hotel en Grand Café De Pauw biedt een schitterend uitzicht op de historische Stenen Brug over de rivier de Roer. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch, een goed glas wijn of een lekker koel biertje. Regelmatig worden in het Grand Café (oftewel Café de Zwarte Ruiter) diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Naast open podia zijn er regelmatig ook live optredens van bands en dj’s.

Het hotel ligt te midden van de bruisende terrasjes, aan de rand van de gezellige binnenstad met zijn vele unieke winkels en op slechts vijf minuten loopafstand van het Designer Outlet en van de prachtige Maasplassen. Hotel en Grand Café De Pauw is een ideale uitvalsbasis voor een wandel- en of fietsvakantie langs de Maas en de Maasplassen in Midden-limburg. Of u nu voor zaken of voor uw plezier in Roermond bent, het hotel heeft dé ideale locatie om de stad en omgeving te verkennen.

 

Openingstijden Grand café:

Dagelijks open vanaf 11.00 uur