1263. Sint-Michielsgestel 11,4 km

1263. Sint-Michielsgestel 11,4 km
Ten zuiden van ‘s-Hertogenbosch ligt het rustige dorpje Sint-Michielsgestel. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u al na 2 minuten langs de prachtige Dommel. Dan loopt u langs bosranden en door de bossen naar een golfbaan. Bij de A2 keert de route en wordt deze steeds mooier. U struint geruime tijd over graspaadjes langs de Essche Stroom en passeert twee leuke hangbruggen. U komt in het leuke dorpje Halder en passeert het prachtige Kasteel Nieuw Herlaer.  Dan struint u geruime tijd over graspaadjes terug naar het lunchcafé met mooi terras waar u nog kunt nagenieten. Vraag hier even de sleutel en beklim de Oude Toren. Boven wacht u een schitterend uitzicht!   Neem voor onderweg zelf proviand mee, er staan enkele zitbanken. 

 

 

Lunchcafé Toren4

Torenstraat 4

5271 GA  Sint-Michielsgestel

Tel:073-5514979

info@lunchcafetoren4.nl

https://www.lunchcafetoren4.nl

Lunchcafé Toren4 is gevestigd in het centrum van Sint-Michielsgestel nabij de “Oude Toren”. Bij ons kun je dagelijks genieten van een ruime keuze aan lunchgerechten welke bereid worden met de beste producten en ingrediënten. Dit alles in ons sfeervol, vriendelijk en nostalgisch lunchcafé wat plaats biedt aan een veertigtal gasten.

Daarnaast is het ook heerlijk vertoeven op ons ruime terras met uitzicht op de Toren, onder het genot van een vers getapt Uiteraard houden wij die ontspannen, Gestelse, gastvrije sfeer waar iedereen welkom is voor een uitstekende kop koffie; een echte ontmoetingsplek. Het terras en de lunchkaart zijn geheel vernieuwd en de kaart is uitgebreid met verrassende gerechten van de beste producten en ingrediënten; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Na lunchtijd kunt u ook genieten van een “bite” bij een prima vers getapt biertje, borrel, fris of koffie tegen een betaalbare prijs.

Bij ons start wandeling 1263 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.