1264. Susteren 11,3 km

1264. Susteren 11,3 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u langs de weg naar de rand van  de buurtschap Slek en na een stuk over leuke graspaadjes komt u in Slek. U loopt langs bosranden, steekt de spoorlijn over en dan struint u geruime tijd door natuurgebied De Doort.  Via leuke bospaadjes komt u bij mooie vijvers waar een mooi bruggetje is om te pauzeren. U loopt weer terug naar de spoorlijn en dan volgt u een mooi voetpad langs de Middelsgraaf. Aan het einde ligt een schitterend terras aan het water!  U kunt er heerlijk nagenieten. Neem voor onderweg drinken mee. In de zomer kunnen hier en daar wat brandnetels staan.  

 

Adres:

Hommelweg 2

6114 RT Susteren

088-070 8040

Restaurant.resortlimburg@europarcs.nl

www.friends-bites.nl

Kom gezellig binnen bij ons restaurant Friends ’n Bites, gelegen op Europarcs Resort Limburg. Met onze vriendelijke bediening en heerlijke kaart kunt u bij ons terecht voor elke gelegenheid. Gedurende de zomer aan ons schitterende terras aan het water en in de koudere maanden, gezellig warm bij ons binnen.

Geniet van onze lunchkaart met verschillende heerlijke broodjes, uitsmijters en nog meer. Heeft u liever wat te snacken? Kies dan iets van onze Fingerfoodkaart. Iets om uw vingers bij af te likken! Verder serveren wij vanaf 17:00u. onze dinerkaart. Hierin vindt u ons veelgeprezen 3-gangen-keuzemenu.  Ook kunt u kiezen uit de heerlijke à-la-carte-kaart met een grote keuze aan gerechten. Aan iedereen is hierbij gedacht; van onze alledaagse-lekkere tot onze luxere gast en van de grote tot de kleine gast.

Tevens zijn wij bij uitstek een prachtige locatie voor al uw feesten en partijen. Aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Samen zullen wij er dan een  mooi evenement van maken.

 

 

Bij ons is iedereen welkom en ontvangen wij u graag op onze mooie locatie. Gewoonweg zorgeloos genieten bij restaurant Friends ’n Bites in Susteren.