1274. Beesel – Reuver 12,4 km

1274. Beesel - Reuver 12,4 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling, met na 8 km een fijne rustplaats (Bakker Bart), wandelt u eerst een leuk stuk langs de Maas en via veldwegen loopt u naar het veerpont Reuver – Kessel. Dan struint u langs bosranden met prachtige uitzichten op de Maas,  kerk en het kasteel Keverberg van Kessel.  U passeert het mooie dierenpark Sint Sjanshoaf met veel soorten dieren en via het kloosterpark komt u in het centrum bij Bakker Bart, waar u kunt lunchen of genieten van heerlijk gebak. U loopt verder door Reuver en dan struint u geruime tijd door de mooie bossen. Via veldwegen loopt u weer Beesel binnen waar ook een terras is. Op zondag is Bakker Bart gesloten. U kunt ook starten bij Bakker Bart, start dan bij punt 5. U kunt dan ook starten met een luxe ontbijt voor € 5,00 tot 10.00 uur.
Bakker Bart Reuver
Pastoor Vranckenlaan 20
5953 CP  Reuver
Tel: 077-4762122
https://www.facebook.com/bakkerbartreuver

Midden in het levendige centrum van Reuver ligt nabij een mooi wandelgebied Bakkerij Bart Reuver. Zodra u de zaak binnen stapt valt u de gezellige inrichting op en een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. In de vitrine lonken veel lekkernijen en bij de broodjesbar loopt u het water in de mond.

Tijdens een flinke wandeling kunt u op het terras heerlijk genieten van een kop koffie met wat zoets.  Voor de lunch bieden wij vele mogelijkheden zoals belegde broodjes, salades, snacks etc.  Proef eens ons broodje met warme beenham en mosterdsaus of ons broodje warme gehaktbal. Alles wordt vers bereid en met zorg klaar gemaakt.  Van 08.00 tot 10.00 uur kunt u genieten van een luxe ontbijt.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken richting Beesel en Kessel. Bij ons start en pauzeert wandeling 1274 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks van 08.00 tot 17.30 uur

Zondag gesloten.