1278. Elsloo 9,1 km

1278. Elsloo 9,1 km
Tijdens deze heuvelachtige en afwisselende wandeling wandelt u over veldwegen naar de buurtschappen Catsop en Moorveld. Via leuke bospaadjes klimt u naar de buurtschap Snijdersberg en dan komt u in Hussenberg. U daalt helemaal af naar de spoorlijn en dan klimt u omhoog naar de buurtschap Terhagen.  Via het kasteelpark komt u weer bij Het Slimme Schaap met leuk terras. U kunt ook starten in Geulle en dan fijn pauzeren in Elsloo.

Wandel- en Fietscafé Het Slimme Schaap

Kaakstraat 55

6181 HN  Elsloo

Tel: 046-8886572

info@hetslimmeschaap.nl

http://hetslimmeschaap.nl

Aan de rand van de oude kern van Elsloo ligt aan een prachtig wandelgebied het Wandel- en Fietscafé Het Slimme Schaap. Zodra u de zaak binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar jong en oud zich meteen thuis voelt.

Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met een heerlijk plankje net kleine zelfgemaakte gebakjes. Wij hebben een kleine kaart en werken met plankjes. Naast bijvoorbeeld het garnituurplankje hebben wij ook zoete plankjes, hartige plankjes, kinderplankjes en lunchplankjes. Ook warme gerechten zijn bij ons te verkrijgen op de plank zoals huisgemaakte verse soep of kipsaté.

Openingstijden:

woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

maandag en dinsdag gesloten.