1279. Riel 13,7 km

1279. Riel 13,7 km
Ten zuiden van Tilburg ligt het rustige Brabantse dorp Riel. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u al snel over de mooie heidepaadjes van de Regte Heide en dan passeert u enkele fraaie vennen. U struint nog geruime tijd over de heide en dan duikt u de bossen in waar na 7,5 km lopen een zitbank staat om te pauzeren. U passeert het schitterende ven Halve Maan en via een leuk vlonderpad steekt u een watergebied over. Na nog een stuk door de bossen loopt u over mooie graspaden terug naar Riel waar een mooi tuinterras is bij het gezellige café.  Neem voor onderweg proviand mee. Kijk goed naar de openingstijden van het café.  

 

 

Café Kerkzicht

kerkstraat 16

5133 AK  Riel

Tel: 013-5181220

info@cafekerkzicht.nl

https://cafekerkzicht.nl

 

Een gezellig bruin café in het hart van Riel. Gelegen aan de hoofdweg tegenover de Kerk. Een uitgelezen café voor een gezellig avondje uit. Of het nu is om een potje te biljarten, een biertje drinken met je vrienden, live entertainment of een jubileum- bedrijfsborrel, U kunt bij Franco en Ilse terecht.

Achter ons cafe in de achtertuin bevindt zich ons terras. Lekker genieten van de zon, even lekker uitgewaaid in de bossen of op de fiets? Kom genieten in onze achtertuin van een borrel en een klein hapje. Zodra het weer het toelaat is ons terras geopend, eventueel onder het afdak in onze lounge sets.Kom jij ook genieten van onze speciale bierkaart? Elk seizoen wisselende bieren op de tap naast ons standaard Brand en Heineken aanbod.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1279 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

maandag en woensdag vanaf 19.00 uur

donderdag vanaf 13.00 uur

vrijdag en zaterdag vanaf 15.00 uur

zondag vanaf 14.00 uur

dinsdag gesloten.