1281. Maasmechelen 14 km

1281. Maasmechelen 14 km
Aan de rand van Maasmechelen ligt in de buurtschap Opgrimbie de prachtige brasserie Aspermans met mooi terras.  Tijdens deze heuvelachtige wandeling wandelt u meteen al langs de prachtige Aspermansvijver en even later bereikt u de kijkwand van de Juffrouwenvijver. U volgt een ruw pad door de heide en dan komt u bij een zitbank met uitzicht op de Vallei van de Ziepbeek. Via kronkelende bospaadjes loopt u naar het Monasterium van Betlehem en na een stuk door de bossen bereikt u de Vallei van de Kikbeek. Hier wandelt u naar een picknickplek met platte zwerfkeien waar u na 8,5 km fijn kunt pauzeren. Dan volgt u een prachtig panoramapad met schitterend uitzicht op het meer en loopt u door de heide naar een leuk vijvertje met vlonderpad. Het laatste stuk wandelt u gemakkelijk door het bos terug naar de brasserie. Na regenval hoge schoenen dragen.

Brasserie Aspermans
Broekstraat 103
3630  Maasmechelen
Tel: 0032-89219378

brasserieaspermans@gmail.com

https://www.facebook.com/BrasserieAspermans

Aan de rand van Maasmechelen ligt aan een mooi wandelgebied en nabij de prachtige Aspermansvijver onze brasserie Aspermans. Zodra u de zaak binnen stapt valt u de stijlvolle inrichting op waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Na een flinke wandeling door het prachtige natuurgebied kunt u op ons ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker speciaalbiertje.  Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils. U kunt bij ons ook heerlijk ontbijten. Geniet op het terras van de stilte of wandel even naar de Aspermansvijver.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1281 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur

Maandag gesloten.