1284. Vessem 12,3 km

1284. Vessem 12,3 km
Ten westen van Eindhoven ligt het rustige Brabantse dorpje Vessem. Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling begint u met een mooi stuk over graspaadjes langs de Kleine Breeze en komt u in de buurtschap Donk. Na een stuk langs bosranden duikt u de bossen van Buikheide in en komt u na 8,2 km bij een leuke picknickplek. Even verder kunt u naar Hoeve Nachtegaal lopen voor een pauze.  Dan volgt een prachtig stuk langs het Grootmeer met mooie strandjes en een uitzichtplatform. Via leuke bospaadjes wandelt u terug naar het café met mooi terras. Neem zelf proviand mee voor onderweg. HET CAFÉ IS MOMENTEEL GESLOTEN.

 

Grand café – restaurant De Gouden Leeuw

Jan Smuldersstraat 24

5512 AZ  Vessem

Tel: 0497-591252

info@dglvessem.nl

https://degoudenleeuwvessem.nl

Grand Café – Restaurant De Gouden Leeuw in Vessem staat garant voor een dagje culinair genieten. Kom lunchen, borrelen of dineren in onze historische voormalige brouwerij en proef de smaak van nu. Doordat wij zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden werken, kunt u altijd rekenen op een kwaliteit waar wij zelf trots op zijn. Neem uw smaakpapillen mee op ontdekkingsreis in ons restaurant in Vessem en herontdek de intensiteit van echte smaken.

Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje. In ons Grand Café is het een gezellig samenkomen en kunt u kiezen uit ons uitgebreide bierkaart en kiezen uit onze “ wisselkrat “ waar speciaal bieren in zitten die zoals de naam al doet vermoeden steeds gewisseld worden.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1284 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur.