1304. Cuijk 12,9 km

1304. Cuijk 12,9 km
Deze gemakkelijke wandeling met wel een steil klimmetje op de Mookerheide start in Brabant maar de wandeling is in Limburg!  U steekt met het veerpont de Maas over (vaart elke dag) en dan struint u meteen een mooi stuk door de weilanden langs de Maas. U loopt even door Mook en dan klimt u naar de Mookerheide waar u een mooi uitzicht wacht. Na een pittig klimmetje door een hellingbos wandelt u over een mooi bospad naar Plasmolen waar genoeg horeca ligt voor een pauze.  U struint geruime tijd langs het prachtige Meer De Zevenbergen en dan doorkruist u de buurtschap Middelaar. Via een rustige veldweg en graspad langs de Maas loopt u terug naar het veerpont. Bij de brasserie is een ruim terras. Op de routebeschrijving staat een kortingsvoucher van 10 % korting op uw hele bestelling.  U kunt ook starten op de parkeerplaats in Plasmolen en dan fijn pauzeren in Cuijk bij de brasserie. Start dan bij punt 5.
Brasserie de Poorten
Cantheelen 6-21
5431 MC  Cuijk
Tel: 0485-844412

genieten@brasseriedepoorten.nl

https://www.brasseriedepoorten.nl

Onze brasserie bevindt zich net buiten het centrum van Cuijk, maar is zeker een bezoek waard! Strijk neer om te genieten van een heerlijke kop koffie, een verfrissend drankje, een lekkere lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel én natuurlijk het prachtige uitzicht over de Maas. Buiten onze kaart verrassen wij je graag met onze high tea | wine | beer of het drie-gangen maandmenu van de chef.

Onze sfeervolle brasserie en zonovergoten terras, vormen de perfecte uitvalbasis voor een gezellige aangelegenheid met vrienden of familie of tijdens een actieve middag in het land van Cuijk. Ons team zorgt ervoor dat je, je direct thuis voelt!

Aan de overzijde van de Maas, bereikbaar via het veerpont, kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1304 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.00 tot 20.00 uur.

Op vertoon van de voucher op de routebeschrijving ontvangt u 10% korting op uw hele bestelling!