1317. Genk 10,1 km

1317. Genk 10,1 km
Leuke bospaadjes, prachtige vijvers, het langste knuppelpad uit deze wandelgids, een leuk shoppingcentrum en halverwege een fijn grand café om te pauzeren, zijn de ingrediënten van deze gemakkelijke combinatie van stads- en natuurwandeling. Vanaf de parkeerplaats loopt u eerst naar de natuurpoort Kattevenia (Taverne met koffie) en dan duikt u het bos in. U loopt over een lang knuppelpaadje door de bossen en dan komt u in het Heempark Genk. Dan struint u enige tijd door het Zonnewijzerpark, met de prachtige Molenvijvers.  Via het shoppingcentrum loopt u de stad binnen en komt u bij Relaxy waar een mooi terras is. Na een stuk door het centrum en een parkje wandelt u door de bossen van Melberg en loopt u om de begraafplaats heen. Via kronkelpaadjes staat u opeens oog in oog met het grote Ziekenhuis Oost Limburg, maar u duikt ook meteen weer het bos in.  De route biedt veel afwisseling.

Grand Café Relaxy

Fruitmarkt 1

3600 Genk

Tel: 0032-89254844

http://www.grandcaferelaxy.be

Midden in het gezellige centrum van Genk ligt Grand café Relaxy, dé plaats om even de zorgen van de drukke werk week van je af te schudden met één van hun heerlijke gerechten of om even op adem te komen tijdens het shoppen door een verfrissend drankje of een stevige tas koffie. Relaxy wordt hét Grandcafé van de stad Genk!

In tegenstelling tot vele horecazaken uit Genk, wilt Relaxy de nadruk leggen op gezelligheid en meer bepaald de familiale sfeer. Relaxy is dan ook een familiebedrijf, moeder, vader, zoon en schoondochter zullen hun beste beentje voor zetten om elke klant op een persoonlijke en hart verwarmde manier te ontvangen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke ijskoffie of een lekker biertje van de tap.  In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1317 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.30 uur.

Groepen alleen op reservering.