1323. Schinnen – Amstenrade 11,2 km

1323. Schinnen - Amstenrade 11,2 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling met halverwege een fijne broodjeszaak om te pauzeren klimt u eerst via een steil pad omhoog naar de Krekelberg met mooi uitzicht en dan daalt u af naar Schinnen. U doorkruist het Wolfhagerbos en dan wandelt u over mooie voetpaden boven langs de buurtschap Wolfhagen. Via voetpaden loopt u naar de voetbalvelden van Oirsbeek en dan wandelt u door een leuk parkje in het dorp. Via een voetpad langs de dorpsrand loopt u Amstenrade binnen en bereikt u Bread & Company voor een pauze.  Na de pauze wandelt u door het mooie kasteelpark van kasteel Amstenrade en na een stukje door het dorp wandelt u over een rustig weggetje richting Vaesrade. Via een prachtig paadje met uitzicht daalt u af naar de Alfa Bierbrouwerij in de buurtschap Thul en even later wandelt u langs de Mulderplas terug naar de parkeerplaats. U kunt ook in Amstenrade starten.

 

Bread Company

Hoofdstraat 14

6436 CE  Amstenrade

Tel: 046-4426015

info@breadandcompany.nl

https://www.breadandcompany.nl

Bread & Company is een lunchzaak met een sociale achtergrond. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 14, in Amstenrade. 

U kunt bij ons ontbijten en lunchen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bestelling af te halen of te laten bezorgen. We kunnen ook naar eigen wens een lunchpakket samenstellen. Zelfs catering behoort tot de mogelijkheden.

In onze lunchzaak werken mensen die een beperking hebben en mensen die op een of andere manier de boot gemist hebben. Zij werken in de bediening en keuken en vinden bij ons een zinvolle dagbesteding onder begeleiding van professionals in zorg en horeca.

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip.

Bij ons pauzeert wandeling 282 en 1323 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 16.00 uur

zaterdag 10.00 tot 15.00 uur

zondag gesloten.

Groepen reserveren.