1325. Roosteren 11,2 km

1325. Roosteren 11,2 km
Tijdens deze gemakkelijke en grensoverschrijdende natuur- en stadswandeling met veel water, wandelt u even door Roosteren en dan struint u door de weilanden naar de brug over de Maas. In België wandelt u een groot stuk over graspaden, langs het meer Heerenlaak en dan loopt u via de buurtschap Aldeneik terug.  Even later loopt u het oude centrum van Maaseik binnen en komt u op het levendige Marktplein met veel terrasjes.  U loopt even door de winkelstraat,  waar u kunt shoppen en dan over een oude stadsmuur naar een mooi winkelcentrum.  Via een mooie veldweg langs de Maas komt u weer bij de brug en terug in Nederland volgt u een prachtig graspad langs de Maas. Via de buurtschap Kokkelert komt u weer in Roosteren. Bij het restaurant is een mooi achterterras en u kunt er heerlijke pizza’s eten.

Restaurant Arrosto
Maaseikerweg 19A
6116 AG  Roosteren
Tel: 046-2080011

info@arrosto.nl

https://www.arrosto.nl

 

Bij Arrosto wordt jouw avondje uit een heerlijke culinaire beleving. Met onze trots: onze authentiek Italiaanse pizzaoven. Ons pronkstuk staat midden in de zaak waardoor het altijd bruist van de bedrijvigheid.

Kun je niet wachten om te ontdekken wat voor lekkers wij serveren? Dat begrijpen we! Hieronder kun je alvast een kijkje nemen. Stel je daar dan meteen die heerlijke geur van verse pizza’s en pasta’s bij voor. Smakelijk!

Zowel voor de lunch als voor het diner ben je bij ons van harte welkom! Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje van de tap.  Of proef eens onze Italiaanse tomatensoep!

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken langs de Maas of naar Maaseik. Bij ons start wandeling 1325 en 1326 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur.