1327. Gronsveld 11 km

1327. Gronsveld 11 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst even door het mooie Europapark en dan duikt u het Savelsbos in waar u de Grindgroeve Savelsbos passeert. Voorbij een vuursteengroeve verlaat u het bos en struint u geruime tijd over leuke graspaadjes langs de bosranden. Dan klimt u via een steil trappenpad omhoog naar een picknickweide (zonder banken). Na een stuk door de velden loopt u weer het bos in en passeert u enkele mergelgrotten. Dan komt u bij de boswachterswoning op de Wijngaardsberg, een mooie plek met schitterend uitzicht en mergelrotsen.  Via een veldweg loopt u weer Gronsveld binnen en komt u bij het café met terras.  U kunt ook starten op een wandelparkeerplaats in Cadier en Keer en fijn pauzeren bij De Kerteermeister.

 

Café De Kerteermeister

Rijksweg 76

6247 AK  Gronsveld

Tel: 06-38404817

info@dekerteermeister.nl

Facebook

 

Kaffee de Kerteermèister, een authentieke bruine kroeg waar je terecht kunt voor speciaalbier en borrelhapjes. Midden in het mooie dorp Gronsveld vind je kaffee de Kerteermèister. Bij ons kun je aan de bar, aan tafel of op het terras genieten van de meeste unieke speciaalbieren of mooie belgische klassiekers.

Met trots presenteren wij onze gasten 7 bieren van het vat en maar liefst 90 soorten op fles of blik. Ook kun je hier terecht voor een goede koffie van koffiebranderij Blanche Dael uit Maastricht of een perfect glas wijn van wijnhandel Goessens. Voor de kleine honger serveren we verschillende borrelhapjes warm en koud. Kun je geen keuze maken uit de hapjes probeer dan de Borrelplank deKerteermèister.

De Kerteermèister ligt centraal van diverse wandel- en fietsroutes, een ideaal rustpunt tijdens uw fietstocht of wandeling, waar wij u graag ontvangen, en altijd met een vriendelijke lach begroeten.

 

Openingstijden:

Maandag Vanaf 18:00
Dinsdag en Woensdag Gesloten
Donderdag vanaf 15:00
vrijdag vanaf 15:00
zaterdag vanaf 15:00
zondag vanaf 11:00