1327. Gronsveld 11 km

1327. Gronsveld 11 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst even door het mooie Europapark en dan duikt u het Savelsbos in waar u de Grindgroeve Savelsbos passeert. Voorbij een vuursteengroeve verlaat u het bos en struint u geruime tijd over leuke graspaadjes langs de bosranden. Dan klimt u via een steil trappenpad omhoog naar een picknickweide (zonder banken). Na een stuk door de velden loopt u weer het bos in en passeert u enkele mergelgrotten. Dan komt u bij de boswachterswoning op de Wijngaardsberg, een mooie plek met schitterend uitzicht en mergelrotsen.  Via een veldweg loopt u weer Gronsveld binnen en komt u bij de taverne met terras.  U kunt ook starten op een wandelparkeerplaats in Cadier en Keer en fijn pauzeren bij Taverne Charmant.

 

Taverne Charmant

Rijksweg 76

6247 AK  Gronsveld

Tel: 043-8556409

sarah@tavernecharmant.nl

https://tavernecharmant.nl

Taverne Charmant een geslaagd huwelijk van Nederlands Limburg en West-Vlaanderen.
Gezellig lunchen, borrelen of dineren in een bruine kroeg stijl gecombineerd met moderne elementen. Vernieuwende gerechten, verse producten, net dat tikkeltje anders!

Onze menukaart is een geslaagde combinatie van Vlaanderen en Limburg en staat vol lekkerijnen, van borrelplanken tot uitgebreide vernieuwende lunch- en dinergerechten, uiteraard ook met vegan mogelijkheden!

Naast onze speciaal bieren hebben we ook standaard een keuze uit heerlijke wijnen.
Vergeet u ook vooral niet onze bierballetjes met kasteelbier te proeven, speciaal voor u bereidt door onze chef-kok Edwin.

Taverne Charmant ligt centraal van diverse wandel- en fietsroutes, een ideaal rustpunt tijdens uw fietstocht of wandeling, waar eigenaresse Sarah u graag ontvangt, en altijd met een vriendelijke lach begroet.

 

Openingstijden:

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten, woensdag zijn we open vanaf 16u tot 23u.
Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij geopend vanaf 12 uur tot 23uur.
De keuken is geopend tot 21u30.