1334. Wahlwiller – Wittem 10 km

1334. Wahlwiller - Wittem 10 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling wandelt u eerst door de weilanden langs de Selzerbeek en dan klimt u via een voetpad omhoog langs mooie wijnranken.  Na een blik op de wijnvelden klimt u verder omhoog naar een hoog plateau met prachtig vergezicht.  U daalt af met prachtig uitzicht op Eys en dan loopt u door het dal van de Eyserbeek. Via een smal tunneltje duikt u onder de spoorlijn door en dan loopt u nog een mooi stuk langs de beek. Voorbij de buurtschap Cartils wandelt u tussen akkers door naar Wittem waar u fijn kunt pauzeren bij brasserie Gerardus Heukske. Dan loopt u door weilanden naar Hoeven de Bek en wandelt u een flink stuk langs de Geul. Via veldwegen loopt u terug naar Wahlwiller. Deze route is echt een toppertje in het heuvelland.

 

Brasserie Gerardus Heukske

Van Plettenbergweg 7

6286 AC  Wittem

Tel: 043-8529275

Info@gerardusheukske.nl

http://www.gerardusheukske.nl

Midden in het heuvelland ligt aan de rand van Wittem onze Brasserie Gerardus Heukske. U kunt bij ons culinair genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen gezellige warme sfeer.  Bij Chef-kok Patrick Lassauw staat passie en een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop.

Wij werken met de heerlijke ambachtelijke streekproducten uit het Limburgse heuvelland. Het vlees van vleeshandel Kusters uit Margraten, waaronder het Blanc blue belge rund.

Geniet na een wandeling van een lekkere kop koffie van Mocca d’OR met een vlaaipunt, of van een Chateau Neubourg en anders een Gerardus dubbel vers van de tap bij een lekker borrelplankje.

Er is aan iedere doelgroep gedacht. Wilt u genieten van een lekker streekplankje, een pannenkoek of een rijkelijk belegd broodje? Of lekker ouderwets genieten van een complete warme maaltijd die geserveerd wordt met warme groentes, frites, aardappelkroketjes en salade. 

Dan is Gerardus Heukske het ontdekken waard!

 

 

Openingstijden:

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur

feestdagen geopend

groepen kunnen ook op maandag en dinsdag op afspraak terecht.