1344. Elsloo 8,3 km

1344. Elsloo 8,3 km
Tijdens deze zeer afwisselende en gemakkelijke wandeling kunt u starten met een heerlijke kop koffie bij Junn’s en dan doorkruist u even het dorp.  Dan duikt u het Urdal in en wandelt u een mooi stuk over leuke bospaadjes. U duikt onder de A76 door en via bospaadjes loopt u naar Kasteel Stein met mooie slotgracht. Dan bereikt u brouwerij de Fontein voor een pauze. De terugweg begint met een leuk paadje langs de slotgracht en door het bos en dan volgt u gemakkelijk het pad langs het Julianakanaal. U maakt een rondje door de historische kern van Elsloo en het kasteelpark van Kasteel Elsoo en dan via de enige klim in de route komt u boven in een weiland met een stenen zithoek.  Via een trappenpad verlaat u het park en dan volgt u de weg door Elsloo terug naar de lunchroom met terras. Behalve heerlijk gebak kunt u er voortreffelijk lunchen!   

 

Junn’s Coffee

Dorine Verschureplein 1

6281 AS  Elsloo

Tel: 046-4233797

robinjanssen.junns@gmail.com

http://www.junnscoffee.nl

 

 

Midden in het levendige centrum van Elsloo ligt Junn’s Coffee/lunch.  Zodra u de zaak binnen stapt valt u de mooie inrichting op en proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vers gebak of lekkere zelfgebakken linzenvlaai.  Onze lunchkaart biedt diverse belegde broodjes en verse salades.  Ook kunt u bij ons terecht voor een High tea, zie website.

Elsloo heeft een prachtige oude kern en in de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 554, 1062 en 1344 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Van di t/m vrijdag van 09.30-17.00 met uitloop en za-zo van 10.30-17.00 met uitloop.

Groepen op afspraak.