1354. Horst 9,6 km

1354. Horst 9,6 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst langs de ruïne van kasteel Huys ter Horst en dan loopt u langs een mooie vijver en kunstwerken.  U passeert nog een vijver en dan wandelt u over veldwegen en graspaden langs akkers en de buurtschap Eikelenbosch. Via een leuk bospaadje en rustige weg komt u bij de brug over de Groote Molenbeek.  U struint nu geruime tijd langs de meanderende  beek waar in de zomer wilde bloemen bloeien en via een mooi voetpad komt u aan de Tienrayse weg.  Via een mooi pad langs de beek komt u weer bij het restaurant met ruim terras. Op elke tweede en vierde zondag van de maand kunt u tussen 14.00 en 16.00 de uitkijktoren van de ruÏne beklimmen.

 

Graaf Ter Horst

Kasteellaan 1

5961 BW  Horst

Tel: 077-2086024

info@graafterhorst.nl

https://www.graafterhorst.nl

Maak van eten een beleving bij Graaf ter Horst. Geniet van de unieke omgeving van de Kasteelse bossen onder het genot van een hapje en drankje of kom uitgebreid dineren. Bij Graaf ter Horst besteden wij aandacht aan mooie ingrediënten en gastheerschap. Laat je verwennen in ons gezellige restaurant en laat je inspireren door de rijke historie. Kom de sfeer proeven, je bent van harte welkom!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje van de tap. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils.

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere gelegenheid? Graaf ter Horst heeft veel te bieden. Onze sfeervolle locatie is geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals huwelijksfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes en recepties, maar biedt ook ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen en koffietafels. Bij Graaf ter Horst maken we van iedere gelegenheid iets unieks.

Bij ons start wandeling 511 en 1354 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

 

Zin in een heerlijke lunch of een uitgebreid diner in een fijne omgeving waar je je thuis voelt?
Reserveer en kom lekker genieten!