1356. Ubachsberg 6,4 km

1356. Ubachsberg 6,4 km
Tijdens deze licht heuvelachtige maar zeer panoramische wandeling klimt u via een veldweg omhoog naar een plateau met rondom prachtige vergezichten en dan struint u geruime tijd over de Kunderberg over een mooi graspad met alweer mooi panorama.  U klimt nog hoger en struint door weilanden tot het hoogste punt. Hier volgt u een schitterend paadje over de heuvelflank, het uitzicht is fantastisch!. Via een rustige veldweg komt u weer bij het leuke terras waar u kunt genieten van koffie met gebak of een lekker wijntje kunt proeven. Natuurlijk kunt u er de huisgemaakte wijn kopen maar ook andere streekproducten.  De hellingen zijn niet steil.

 

Wijngoed Fromberg

Breedenweg 1

6367 JN  Ubachsberg

Tel: 045-5754461

wijngoed@fromberg.nl

https://www.fromberg.nl

 

Midden in de Zuid-Limburgse heuvels ligt aan de rand van Ubachsberg ons Wijngoed Fromberg. Ons team zorgt er elk jaar weer opnieuw voor dat Wijngoed Fromberg prachtige en eerlijke wijnen van constante kwaliteit produceert.  In onze winkel bieden wij behalve onze wijnen ook diverse streekproducten aan.

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons borrel-terras genieten van een heerlijke kop koffie en in het weekend verse Limburgse vlaai.  Het is sinds kort mogelijk om bij Wijngoed Fromberg een glas Fromberger wijn, koffie, thee, een druivensap mocktail en andere frisdranken te nuttigen samen met een borrelplank gevuld met streekproducten (zelf samen te stellen!).

Wij nodigen je van harte uit bij Wijngoed Fromberg en vertellen je graag over onze geschiedenis en de kunst van het wijnmaken. Daal af naar onze prachtige wijnkelder en leer alles over het vinificatieproces. Dit alles samen met drie glaasjes Fromberger wijn, om helemaal in de sferen te komen. Elke zaterdag om 12.00 uur kun je aansluiten bij een rondleiding en proeverij.

 

Openingstijden:

Donderdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

zondag van 13.00 tot 18.00 uur

Groepen op afspraak.