1366. Walem – Schin op Geul 7,9 km

1366. Walem - Schin op Geul 7,9 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling wandelt u via een trappenpad door het bos omlaag en beneden loopt u een mooi stuk langs de Geul. Via graspaden en een stuk langs de Geul loopt u naar Schin op Geul waar u kunt pauzeren bij Bistro Bie Jeanneke.  Via een leuk pad langs de kerk omhoog steekt u de spoorlijn over en dan klimt u omhoog naar een plateau. Met prachtig panorama daalt u af naar de buurtschap Walem en dan volgt u een schitterend panoramisch graspad langs de mergelgrotten. U daalt af naar de spoorlijn en via een steil trappenpad klimt u omhoog naar de Kluis en een Statieweg, die vlak bij de parkeerplaats ligt. U kunt ook starten bij de Bistro Bie Jeanneke, start dan bij punt 4.

 

Bistro Bie Jeanneke

Vinkenbergstraat 2

6305 PJ  Schin op Geul

tel: 043-8514173

http://www.biejeanneke.nl
info@biejeanneke.nl

 

Dé plek in Schin op Geul en omgeving waar historie en lekker eten samenkomen! Op een idyllische plek met uitzicht op het kerkplein, aan de rand van mergelstadje Valkenburg aan de Geul.

Zodra u de bistro binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Meteen valt u de stijlvolle combinatie inrichting van modern en oud op. Het is een plek waar jong en oud zich ontmoet onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons gezellige terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbier.  Wij bieden een uitgebreide lunchkaart voor elk wat wils. Probeer eens onze proeverij Jeanneke.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1366 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Zien we jou binnenkort?
Erik & Renee

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

dinsdag gesloten.