1388. Diessen 11,3 km – 9 km

1388. Diessen 11,3 km - 9 km
Ten zuiden van Tilburg ligt in het dorp Diessen het Eetcafé Kerkzicht. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u over een rustige weg het dorp uit en dan loopt u over leuke bospaadjes door het bos van Annanina’s Rust. U loopt over graspaden tussen vijvers door en via een mooie bomenlaan komt u bij de Reusel.  U struint geruime tijd over graspaden langs deze beek en via een leuk bospaadje loopt u naar een prachtige vijver. Via een pad langs de Reusel loopt u weer het dorp binnen naar het café met ruim terras.  Neem voor onderweg zelf drinken mee, er staan genoeg banken. U kunt de route inkorten tot 9 km.

 

Kerkzicht Diessen

Heuvelstraat 10

5087 AB  Diessen

Tel: 013-5046161

info@kerkzicht-diessen.nl

https://www.kerkzicht-diessen.nl

Kerkzicht Diessen, gelegen in het midden van Diessen, met uitzicht op de kerk, in de prachtige natuurrijke omgeving van het Land van de Hilver. Voor koffie, lunch, borrel, of diner in het eetcafé. De heerlijke verse friet, snacks en broodjes in de cafetaria. Of lekker genieten op het mooie terras met speelgelegenheid voor de kleintjes!

In het eetcafé bent u welkom voor een goede kop koffie met gebak, lekker eten van de kaart, een gezellige borrel of gewoon een pilsje aan de bar. Op onze kaart is er voor ieder wat wils, en ook in het eetcafé smult u van onze heerlijke verse friet.  Lekkere gerechten in een gezellig jasje! Hiervan geniet u in de sfeer van een bruin café, met gezellige openhaard en eigentijdse warme uitstraling. Echte brabantse gastvrijheid.

Onze cafetaria staat bekend om de heerlijke, zelf voorgebakken, verse friet. Daarbij hebben we een groot assortiment van de lekkerste snacks, zelfgemaakte sauzen en heerlijke broodjes.

De prachtige natuur van het “Land van de Hilver” leent zich perfect voor een lekkere wandeling of mooie fietstocht.. Bij ons start wandeling 1388 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur.