1397. Mortroux 13,9 km

1397. Mortroux 13,9 km
Dit is de eerste en enige wandeling van deze wandelgids waar u door een echte spoortunnel wandelt!. Tijdens deze wandeling met flinke hellingen door het Land van Herve wandelt u een gemakkelijke stuk over voetpaden en veldwegen naar Dalhem.  Via de verlichte spoortunnel loopt u onder de berg door en volgt u een voormalig spoorwegtraject.  Voorbij het gehucht Chenestre  loopt u via een mooi bospad naar Château Cortils en via een prachtig stuk door de weilanden komt u in het dorpje Saint-André.  U daalt door weilanden af naar het beekje Rou d’Asse en dan klimt u door het bos Bois de Mortroux omhoog.  U steekt de Berwinne over en dan komt u weer bij het restaurant.  Neem voor onderweg zelf proviand mee.

 

Restaurant Au Bistronome

Rue du Vicinal 17

4608  Dalhem – Mortroux

Tel: 0032-470986100

info@aubistronome.be

https://www.aubistronome.be

In het prachtige landschap van Pays de Herve ligt aan de rand van het dorpje Mortroux ons restaurant Au Bistronome. Geïnspireerd door de mediterrane keuken uit alle lagen van de bevolking, maar ook Frans en Belgisch, bieden wij a la carte gerechten of een 2/3 gangenmenu.

Ahhh wie droomt er niet van een terras volle zon, achtergrond van luie muziek, om te genieten van een goede lunch, lokale bieren en een prachtig uitzicht vanaf ons panoramisch terras.  Na een flinke wandeling is het hier goed vertoeven.

Ontspan met vrienden in trendy modus, wijn en cocktail;  Proef wijnen in suggesties, of trendy cocktails met een goed aperitiefbord en brasseriegerechten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1397 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Donderdag 18.00 uur, vrijdag 12.00 tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur, zaterdag vanaf 18.00 uur, zondag 12.00 tot 14.30 uur en vanaf 18.00 uur.