1399. Grotel – Bakel 10,3 km

1399. Grotel - Bakel 10,3 km
Ten noord-oosten van Helmond ligt nabij het dorp Bakel in de buurtschap Grotel het restaurant Grotel’s Genieten. Tijdens deze gemakkelijke maar verrassend mooie wandeling wandelt u een stuk door het Grotelsche Bos en dan maakt u een prachtig rondje om de Aarlesche Vijver. Na een stuk langs akkerland duikt u weer de bossen in en struint u een schitterend stuk langs de kronkelende Esperloop.  Na een stuk door de weilanden loopt u naar een vijvertje met zitbank en dan wandelt u door weilanden langs de Snelle Loop, waar Aberdeen Angus runderen grazen. In het gebied lopen ook Kempische heideschapen. Na weer een mooi stuk langs de Esperloop wandelt u over boswegen terug naar het restaurant met mooi terras. Neem voor onderweg zelf drinken mee.

 

Grotel’s Genieten

Grotel 5

5761 RA  Bakel

Tel: 0492-463888

info@grotelsgenieten.nl

https://www.grotelsgenieten.nl

Nabij een prachtig wandelgebied ligt in de buurtschap Grotel Grotel’s Genieten. Zodra u het restaurant binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Op ons sfeervolle terras of in ons warm ingerichte restaurant kan je tijdens of na een flinke wandeling terecht voor zowel een kop koffie met een vers stuk gebak als een goede lunch of een heerlijk diner. Voor de kleine eters is er een speciale menukaart in het restaurant beschikbaar.

Bij Grotel’s Genieten zijn er volop mogelijkheden voor groepen tot 150 personen (binnen maximaal 80 zitplaatsen). De sfeervolle afsluitbare ruimte en het privé terras bieden veel mogelijkheden.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1399 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag 10.00, dinsdag t/m vrijdag 11.00, zaterdag en zondag 10.00 uur. Van 01/10 t/m 31/03 op donderdag gesloten.