1433. Aachen (Seffent) – Vaals 8,4 km – 9,9 km

1433. Aachen (Seffent) - Vaals 8,4 km - 9,9 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling over Duits grondgebied klimt u vanuit het dorpje Seffent, gelegen ten westen van Aachen, omhoog naar een plateau waar u lekker kunt uitwaaien.  Ook wandelt u hier een stuk langs de betonnen tanden van de Siegfriedlinie.  U volgt een schitterend stuk over de Schneeberg met prachtige panorama’s en dan klimt u door het hellingbos omhoog. U daalt door het bos af en dan volgt u een graspad naar de Unikliniek Aachen.  Via een mooi voetpad komt u bij de Sieben Quellen (bronnen) met kraakhelder water. Bij het restaurant is een fijn terras. U kunt ook starten bij camping Hoeve de Gastmolen (alleen voor campinggasten). De route wordt dan 9,9 km.

 

Camping Hoeve de Gastmolen

Lemierserberg  23

6291 NM  Vaals

Tel: 043-3065755

info@gastmolen.nl

https://www.gastmolen.nl

Kampeerterrein Hoeve de Gastmolen ligt fraai in het Zuid-Limburgse Heuvelland bij de Selzerbeek aan de rand van Vaals. Het is het meest zuidelijk gelegen kampeerterrein van Nederland. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de ruim 250 meter hoge Sneeuwberg (D). Geniet van het landschap, de mooie ruime terrasvormige kampeerplekken en de vele mogelijkheden die de streek u bieden.

Het unieke van het autovrije kampeerterrein is de rustige ligging met veel wandel mogelijkheden en de korte afstand tot Vaals, Aken, Maastricht, Luik en zelfs Keulen behoort tot de mogelijkheden. Hier zijn volop mogelijkheden om te winkelen, bewonderen van de monumentale gebouwen of een terrasje te pikken. Kom en geniet bij ons…we heten u alvast van harte Welkom!

Geniet van het leven en geniet bij Hoeve de Gastmolen. Even geen gedoe en even rustig aan doen. Voor de één is dat wandelen of fietsen en voor de ander een lekkere middag siesta of lekker onderuit met een goed boek en een lekker glas wijn.

 

Voor de meer sportieve kampeerder hebben wij zeer afwisselde fiets- en wandelroutes die u kennis laten maken met het mooie Zuid-Limburgse landschap. Bij ons starten 3 mooie wandelroutes.