1443. Sibbe 7,4 km

1443. Sibbe 7,4 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling door het prachtige Gerendal wandelt u over veldwegen naar het dorp Scheulder met brasserie Pirjoy en via een mooi voetpad daalt u door het Gerendal af naar de oude boswachterswoning. U volgt een gemakkelijk weggetje door het dal en dan klimt u via een veldweg helemaal omhoog uit het dal.  Boven wandelt u over veldwegen terug naar Sibbe. 

 

Vakantiebungalow Sibbe

Sibberkerkstraat 13

6301 AT  Sibbe  Valkenburg

Tel: 06-52446523

Voor boekingen:

Airbnb

Onze zelf ontworpen en nieuwgebouwde (2019) landelijke bungalow ligt op 15 minuten rijden van Maastricht, waar je kunt genieten van een bourgondisch dagje uit. Het toeristische Valkenburg ligt op slechts 20 minuten lopen waar je kunt genieten van de vele terrasjes en beroemde grotten. Gelegen in het dorpje Sibbe, midden in het Limburgse heuvelland, waar rust, ontspanning, recreatie en sportieve activiteiten ruimschoots aanwezig zijn. Vanuit het huis loop je tussen velden en bossen zo het Limburgse heuvelland in. Diverse wandel- en fietsroutes lopen in de directe omgeving van de bungalow.

De bungalow van 72 m2 heeft een creatieve open ruimte. De woonkamer bestaat uit een comfortabele hoekbank met voldoende ruimte voor een gezin om op te ontspannen. Gratis snelle WiFi is ook beschikbaar.

Een top weekend of weekje weg in je eigen huisje met tuin in het leuke Valkenburg!

 

Kom genieten in de prachtige omgeving van Sibbe en Valkenburg. Vanuit onze bungalow start wandeling 1443 van Wandelgids Zuid-Limburg.