1445. Schin op Geul – Wijlre 10 km

1445. Schin op Geul - Wijlre 10 km
Tijdens deze afwisselende en heuvelachtige wandeling, wandelt u eerst even door het dorp en dan volgt u een mooi voetpad langs de Geul.  Dan struint u geruime tijd, prachtig door de Weilanden langs de meanderende Geul en passeert u de watermolen van Wijlre. Voorbij de kerk komt u bij Brasserie Amuseer voor een pauze. Voorbij station Wijlre klimt u via een prachtig hol pad omhoog en daalt u met mooi uitzicht op de heuvels, een veldweg af.  U klimt via een weggetje omhoog naar de buurtschap Fromberg en dan daalt u af naar de buurtschap Etenaken. Via een prachtig graspad langs de Geul loopt u terug naar het startpunt. U kunt ook starten bij Brasserie Amuseer in Wijlre en pauzeren bij Bistro Bie Jeanneke, start dan bij punt 4.

 

Bistro Bie Jeanneke

Vinkenbergstraat 2

6305 PJ  Schin op Geul

tel: 043-8514173

http://www.biejeanneke.nl
info@biejeanneke.nl

 

Dé plek in Schin op Geul en omgeving waar historie en lekker eten samenkomen! Op een idyllische plek met uitzicht op het kerkplein, aan de rand van mergelstadje Valkenburg aan de Geul.

Zodra u de bistro binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Meteen valt u de stijlvolle combinatie inrichting van modern en oud op. Het is een plek waar jong en oud zich ontmoet onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons gezellige terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbier.  Wij bieden een uitgebreide lunchkaart voor elk wat wils. Probeer eens onze proeverij Jeanneke.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1366 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Zien we jou binnenkort?
Erik & Renee

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

dinsdag gesloten.