1463. Berlicum 12,3 km

1463. Berlicum 12,3 km
Ten oosten van ’s-Hertogenbosch ligt het dorp Berlicum. Tijdens deze waterrijke en gemakkelijke wandeling, wandelt u een mooi stuk over graspaadjes langs de Wambergsche Beek en dan loopt u langs bosranden van landgoed De Wamberg. U passeert Kasteel De Wamberg en dan loopt u langs de Groote Wetering naar de sluis in het Maximakanaal.  U wandelt tussen twee grote plassen door en via een leuk stuk langs de Aa komt u aan een 4-sprong van waterwegen. Misschien ziet u wel een schip over de brug varen.  Na een stuk langs het Maximakanaal wandelt u over een hoog gelegen dijk met prachtige uitzichten op de Aa en via een leuk voetpad loopt u weer het dorp binnen. Aan het einde is een mooi terras en er is ook schepijs verkrijgbaar. Vanaf half april is het langs de beken een gele bloemenzee van wilde bloemen.

 

Eetpaleis ‘t Vosje

Mercuriusplein 86

5258 AW  Berlicum

Tel: 073-5034114

info@eetpaleis-tvosje.nl

https://www.eetpaleis-tvosje.nl

Eetpaleis ‘t Vosje is al geruime tijd gevestigd aan het Mercuriusplein in het centrum van Berlicum. Kwaliteit & Service staan bij Eetpaleis ‘t Vosje hoog in het vaandel. Met de jarenlange ervaring, van vader op zoon, is alle kennis in huis om een goed en eerlijk product te leveren.

Eetpaleis ’t Vosje biedt een zeer gevarieerd assortiment. Buiten het genieten van de diverse snacks, vooral uit eigen keuken, kunt u er ook een heerlijk kopje koffie drinken, lunchen of dineren. Er is voor ieder wat wils om de lekkere trek te stillen.
Dat smaakt!  Na een flinke wandeling is het goed vertoeven op ons terras.

Naast het vaste assortiment worden er elke maand speciale acties met zorg voor u samengesteld. Een gemotiveerd en klantvriendelijk team staat elke dag opnieuw voor u klaar. Er is voldoende parkeerruimte in de buurt. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. bij ons start wandeling 1463 van Wandelgids Brabant.

Goeie kwaliteit en snelle en vriendelijke service. Waar vind je dat nog tegenwoordig? Bij ‘t Vosje in Berlicum dus…

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 10.00 uur.

Compleet wandelarrangement.
Kijk voor meer informatie voor onze aanbieding wandel arrangement, bij de “Routebeschrijving”.

Wij heten alle wandelaars van harte welkom!