1469. Waalwijk 10,7 km

1469. Waalwijk 10,7 km
Ten oosten van Waalwijk ligt het leuke terras van Manege De Paardenvriend. Tijdens deze afwisselende wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk langs het Afwateringskanaal ’s Hertogenbosch – Drongelen en via leuke bospaadjes loopt u naar de Loonse- en Drunense Duinen. Hier struint u geruime tijd over zandpaden en zandvlaktes en omdat u hoog loopt heeft u mooi uitzicht.  Wel loopt het wat zwaar door het mulle zand maar u krijgt een goede indruk hoe groot dit heidegebied is. Na weer een stuk door de bossen wandelt u door een park langs een gracht en via een prachtig stuk langs de Roeivijver en Surfvijver loopt u terug naar het terras.  Op de heide zijn veel zijpaadjes maar als u de bosrand rechts houdt, komt u altijd bij de markeringspaal waar u weer het bos inloopt.  Neem voor onderweg drinken mee.

 

 

Lunchcafé Toren4

Torenstraat 4

5271 GA  Sint-Michielsgestel

Tel:073-5514979

info@lunchcafetoren4.nl

https://www.lunchcafetoren4.nl

Lunchcafé Toren4 is gevestigd in het centrum van Sint-Michielsgestel nabij de “Oude Toren”. Bij ons kun je dagelijks genieten van een ruime keuze aan lunchgerechten welke bereid worden met de beste producten en ingrediënten. Dit alles in ons sfeervol, vriendelijk en nostalgisch lunchcafé wat plaats biedt aan een veertigtal gasten.

Daarnaast is het ook heerlijk vertoeven op ons ruime terras met uitzicht op de Toren, onder het genot van een vers getapt Uiteraard houden wij die ontspannen, Gestelse, gastvrije sfeer waar iedereen welkom is voor een uitstekende kop koffie; een echte ontmoetingsplek. Het terras en de lunchkaart zijn geheel vernieuwd en de kaart is uitgebreid met verrassende gerechten van de beste producten en ingrediënten; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Na lunchtijd kunt u ook genieten van een “bite” bij een prima vers getapt biertje, borrel, fris of koffie tegen een betaalbare prijs.

Bij ons start wandeling 1263 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.