1473. Cadier en Keer 8,1 km

1473. Cadier en Keer 8,1 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u via een voetpad het dorp uit en via een prachtig bospaadje loopt u naar het uitkijkpunt bij Groeve ’t Rooth. Het is een bijzondere plek waar u diep in de groeve kunt kijken. U wandelt even door de buurtschap ’t Rooth en dan daalt u via uitzichtrijke veldwegen omlaag naar de buurtschap Klein Welsden en naar het geologisch monument de Julianagroeve.  Via rustige voetpaden loopt u terug naar het dorp en terras waar het goed vertoeven is.

 

Café D’n Auwen Toëwn

Kerkstraat 125

6267 EC  Cadier en Keer

Tel: 043-4073388

cafednauwentoewn@home.nl

Facebook

 

Midden in het mooie heuvelland ligt tegenover de kerk van Cadier en Keer Café D’n Auwen Toëwn.  Zodra u het café binnen stapt proeft u de gezellige sfeer van een bruine kroeg, waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons overdekte terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbiertje.  Om de honger te stillen serveren wij diverse vers belegde broodjes. Proef eens ons broodje gezond!

Vlakbij ons café is een ruime parkeerplaats.   In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start wandeling 279, 677 en 1473 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur

woensdag gesloten.