1476. Bemelen 6,2 km – 5 km

1476. Bemelen 6,2 km - 5 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, wandelt u via een veldweg en voetpad naar het prachtige terras van de golfbaan Het Rijk van Margraten en dan loopt u via een mooi natuurgebied naar de Stiltetuin Spirituele Bevrijding die u kosteloos kunt bezichtigen van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Andere tijden zijn ook mogelijk, op afspraak met coach Mano.  U wandelt naar een Mariagrot, een plekje voor bezinning en dan klimt u door de hellingbossen omhoog. U loopt door een rotsachtige Schlucht en dan daalt u af naar Bemelen.  U klimt de Bemelerberg omhoog en dat wordt beloond met een van de mooiste uitzichten van Zuid-Limburg. Op de top staat een zitbank en u wilt hier niet meer weg. Aan het einde kunt u nog naar Café Roemers lopen bij de kerk.  Als u de Bemelerberg niet wilt beklimmen, kunt u de versie van 5 km lopen maar dan mist u wel het mooie uitzicht.

 

Stiltetuin – Spirituele Bevrijding

Zwarteweg1,

6268 PX  Bemelen

Tel: 06-54976699

info@spirituele-bevrijding.nl

https://www.spirituele-bevrijding.nl

 

De spirituele stiltetuin bevat een verscheidenheid aan bijzondere ornamenten met een uniek verhaal om te bezichtigen. Dit in een adembenemende omgeving, met uitkijk op het dorp Bemelen, mergelgrotten en een uitgebreid kersengaard. Kom langs en ervaar een moment van innerlijke rust.

De spirituele stiltetuin, waar je kunt binnenlopen voor een moment van bezinning, inspiratie en rust, biedt de ruimte om tijdens de pelgrimsroute een tussenstop te maken. De spirituele stiltetuin is onderdeel van het initiatief Spirituele Bevrijding.

Neem plaats op een van de stoelen, laat het zonlicht op je schijnen en ervaar een moment van innerlijke stilte.

Voor geïnteresseerden is er Spirituele coaching:

Spiritueel coach Mano verkiest een geheel eigen aanpak. Tijdens het coachingtraject wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde integrale aanpak en gaat de coach ermee aan de slag. De coach kan jou er meer over vertellen.

 

Openingstijden tuin:

Vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Andere tijden mogelijk op afspraak.