1488. Breda 14,3 km

1488. Breda 14,3 km
Aan de zuidrand van Breda ligt aan een gezellig pleintje Moeke Ginneken. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst een prachtig stuk langs de Boven Mark en dan passeert u het mooie Turfven. Na een stuk door het Mastbos loopt u over een mooi vlonderpad en passeert u nog een prachtig ven.  U struint over de Galderse Heide en via bospaadjes bereikt u het hoger gelegen uitkijkpunt  Kogelvanger.  Na weer een stuk door het bos bereikt u het schitterende kasteel Bouvigne met slotgracht. (Kasteeltuin open op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur).  In het weekend kunt u dus niet de kasteeltuin bezoeken!   Na een stuk langs de Boven Mark komt u bij het gezellige terras van Moeke Ginneken.  In de zomer kan er langs de Boven mark hoog gras staan.   Doe deze route bij voorkeur op werkdagen want de kasteeltuin is de moeite waard!

 

Moeke Ginneken

Ginnekenmarkt 17

4835 JC  Breda

Tel: 076-5607020

info@moekeginneken.nl

https://www.moeke.nl

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. ‘Ik zit even bij Moeke’ is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke’s tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij Moeke start wandeling 1488 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

maandag gesloten, dinsdag vanaf 16.00 uur, woensdag en donderdag vanaf 11.30 uur, vrijdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.