1497. Vessem 10,1 km

1497. Vessem 10,1 km
Ten noord-westen van Vessem ligt in een landelijk gebied de B&B en terras  Staminee D’n Eigenwijze. Tijdens deze gemakkelijke wandeling struint u al meteen een mooi stuk over de Landschotse Heide en dan wandelt u een prachtig stuk door een beboste strook langs de Grote Beerze. Via een voetpad loopt u naar de buurtschap Westelbeers en dan loopt u over de Landschotse Heide naar de uitkijktoren met prachtig uitzicht op het Wit Hollandven. Een stuk verder passeert u het mooie Berkven en via een mooi natuurgebied loopt u terug naar het gezellige terras voor een drankje of een hapje.  Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze.

 

Staminee D’n Eigenwijze

Keijenhurkseweg 1

5512 NP  Vessem

Tel: 06-20064792

info@deneigenwijze.nl

https://deneigenwijze.nl

 

In onze staminee kunt u in een rustige omgeving genieten van een goede kop koffie met daarbij een lekkere versnapering. Zo hebben wij onder meer een wisselende huisgemaakte soep, huisgemaakte salades met ambachtelijk brood of gewoon een lekkere vette hap. Bekijk onze kaarten om te zien wat we u zoal kunnen bieden.

B&B d’n Eigenwijze is gelegen op een rustige afgelegen locatie en heeft de beschikking over 2 aparte kamers.  Iedere kamer zal zijn ingericht met 1 2-persoonsbed en heeft de beschikking over een eigen douche en toilet. De kamers bevinden zich op de 1e etage van de staminee.

D’n Eigenwijze ligt op 200 meter afstand van de Landschotse Heide. Ideaal om een wandeling te starten of om te verzamelen voor een fietstocht! Bij ons start wandeling 1497 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

 

Openingstijden:

Vrijdag van 10.00 toto 17.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur, zondag van 09.00 tot 18.00 uur. Groepen kunnen op afspraak ook op andere dagen terecht.