1505. Deurne 10,3 km

1505. Deurne 10,3 km
Ten noorden van Deurne ligt in de rustige buurtschap Groot Bruggen het mooie boerderijterras van Het Boerenhuis. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling wandelt u eerst door de bossen naar het prachtige Buntven en via een rustig weggetje loopt u naar de recreatieplas Berkendonk. Hier struint u langs de mooie stranden en aan de andere zijde wandelt u terug langs de Oude Aa met prachtige uitzichten op het meer.  U volgt een graspad langs de Vlier (In de zomer kunnen er brandnetels staan, lange broek aanbevolen) en dan loopt u door de bossen terug naar het mooie terras.  U kunt ook starten op de parkeerplaats bij de recreatieplas (Raktweg) en dan fijn pauzeren bij Het Boerenhuis, start dan bij punt 3.

 

Het Boerenhuis

Bruggenseweg 10

5752 SC  Deurne

Tel: 0493-782285

info@hetboerenhuis.nl

https://www.hetboerenhuis.nl

Het Boerenhuis is een heerlijke plek om rustig te genieten van de landelijke omgeving, gelegen in het buitengebied van Deurne, ‘’Groot Bruggen’’, naast het bosrijke gebied Het Zandbos en bij het Buntven waar u heerlijk kunt wandelen. Op ons terras kunt u in de vroege lente al genieten van de eerste zonnestralen.

Vers gebak
Voor fietsers is het een waar genot om even een pauze te nemen terwijl uw fiets wordt opgeladen en te genieten van een kopje koffie of thee met vers gebak, gebakken door onze eigen banketbakkers.

Lunch & diner
Ook voor een Lunch of Diner kunt u bij ons terecht, met producten rechtstreeks van de boer. Puur natuur. Heerlijk onder het genot van een glaasje wijn of een biertje kunt u genieten met het uitzicht op het boerenleven.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1505 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

April t/m sept: dagelijks vanaf 10.30, zaterdag vanaf 10.00, zondag vanaf 09.30 uur. Maandag gesloten.

Okt. t/m maart: Dagelijks vanaf 11.30, zaterdag vanaf 10.00, zondag vanaf 09.30 uur. Maandag en dinsdag gesloten.