1506. Kerkrade 11,7 km

1506. Kerkrade 11,7 km
Verrassende bospaadjes, steile hellingbossen, een prachtig kasteel met tuin, mooie vijvers, trappenpaden,  een abdij en een fijne lunchroom om na 6,5 km te pauzeren. Tijdens deze heuvelachtige wandeling met veel klimmen en dalen wandelt u door bossen en langs bosranden naar de buurtschap Chevremont en via een graspaadje daalt u af naar Kasteel Erenstein met mooie tuin.  Via bospaadjes en trappenpaden struint u door de bossen en voorbij de Mariakapel Hambos loopt u via een groene strook Kerkrade binnen. Na een paar straten bereikt u de Lunchroom Holz voor een pauze. U kunt er tot 12.30 een heerlijk ontbijt eten voor een vriendelijke prijs.  U wandelt naar Abdij Rolduc en voorbij 4 prachtige vijvers daalt u af naar de Duitse grens.  Via verrassende bospaadjes en trappenpaden loopt u terug naar de parkeerplaats.  Bij de lunchroom, die zondag en maandag gesloten is, is weinig parkeerruimte. 

Lunchroom De Holz

Holzstraat 11

6461 HK  Kerkrade

Tel: 0455113265

info@lunchroomdeholz.nl

http://www.lunchroomdeholz.nl

Welkom in onze fijne gemoedelijke huiskamer. Een plek met tijd voor een praatje, een plek waar gelachen wordt en niet te vergeten een plek waar eerlijk eten met liefde en passie voor u wordt bereid!

Dagelijks krijgen we van  onze leverancier de verse producten waarmee we met veel passie in eigen keuken jullie willen verwennen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u bij ons genieten van een heerlijke kop koffie. We hebben een mooie kaart met heerlijke broodjes, smakelijke  tosti’s knapperige salades warme broodjes en eerlijke lunchgerechten.

Schuif gezellig bij ons aan. Op woensdag tussen 16 en 18 uur kan je net als “heem bei de mam “ ouderwets aanschuiven en eten wat de pot schaft. Elke week is er een “jemuutlich” 2 gangen menu voor € 6.95.

Tijdens wandeling 1506 van Wandelgids Zuid-Limburg passeert u onze zaak voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur

woensdag tot 18.00 uur (Eten wat de pot schaft).