1508. Simpelveld 7,4 km

1508. Simpelveld 7,4 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst even door het dorp langs Brasserie Het Biechthuis (koffie) en dan klimt u door het mooie Hellingbos omhoog langs een oude Statieweg.  Via een weggetje loopt u naar de buurtschap Molsberg en via een prachtig voetpad daalt u af naar Simpelveld. U struint even door een parkje langs de Eyserbeek en voorbij de buurtschap Bulkemsbroek volgt u een prachtige graspad door de weilanden.  Via een leuk pad langs de spoorlijn loopt u terug naar het startpunt.  Halverwege en aan het einde kunt u ook naar Het Biechthuis lopen voor een drankje.  De B&B Eigenheimer is echt een aanrader!

 

B&B Eigenheimer

Stationstraat 41-43

6369 VH  Simpelveld

Tel: 06-18893920

info@bbeigenheimer.nl

https://bbeigenheimer.nl

 

Eigenheimer Bed & Breakfast is gelegen te Simpelveld, ook wel het “Stoomstadje” genoemd. Simpelveld is centraal gelegen in Zuid Limburg en is omringd door het prachtige en karakteristieke heuvellandschap.

Overnacht heerlijk en comfortabel op een unieke locatie midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Al onze kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Bij Eigenheimer Bed & Breakfast heb je de keuze uit twee verschillende kamertypes. Wij beschikken over 4 tweepersoonskamers en 1 appartement voor twee tot vier personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en het appartement beschikt over een eigen keuken en woonkamer.

Simpelveld ligt bovendien op korte afstand van de Duitse en Belgische grens. Hét ideale startpunt voor een wandel- of fietstocht in de natuur. Bij ons start wandeling 1508 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Eigenheimer Ontbijtmenu.

Broodjes en/of croissantjes met zoet of hartig beleg, gekookt of gebakken eitje, yoghurt met fruit, versgeperst sap, koffie en thee.

Het is ook mogelijk om bij Eigenheimer Bed & Breakfast van een vers ontbijtje te komen genieten als je geen overnachting bij ons hebt geboekt.  ( € 17,50).  Neem contact met ons op om te reserveren.