1518. Epen 6,6 km

1518. Epen 6,6 km
Tijdens dit zeer panoramische en heuvelachtige rondje Epen klimt u omhoog naar de bosrand van het Bovenste Bos waar u al meteen een mooi uitzicht wacht.  U struint door weilanden naar de Buurtschap Eperheide waar u enkele fraaie vakwerkhuizen passeert en via een voetpad met schitterend panorama loopt u naar de buurtschap Schweiberg.  Dan daalt u af door de weilanden met een van de mooiste uitzichten op het 5 sterrenlandschap van Zuid-Limburg en bijna beneden in Epen klimt u een mooi hol pad omhoog.  Via een voetpad met alweer een super uitzicht daalt u af naar Epen. Het vele klimmen en dalen wordt steeds beloond met geweldige uitzichten!

 

Hotel Restaurant De 4 Jaargetijden

Wilhelminastraat 43

6285 At  Epen

Tel: 043-8552225

info@4jaargetijden.com

https://4jaargetijden.com

 

Het hotel-restaurant De 4 jaargetijden ligt in het dorpje Epen, omgeven door een groen heuvellandschap. Hier geniet u elk seizoen weer op een andere manier. Dit prachtige stukje Limburg is voor jong en oud de ideale plek om een weekendje aan de drukte te ontsnappen en heerlijk tot rust te komen.

In Hotel-Restaurant De 4 Jaargetijden is iedereen welkom. Gastvrijheid staat bij ons centraal. Het hotel is sfeervol en huiselijk ingericht en voldoet aan alles wat de moderne mens nodig heeft. Er heerst een rustige sfeer die benadrukt wordt door de natuurlijke elementen die in elke ruimte zijn aangebracht.

In Hotel – Restaurant De 4 jaargetijden worden met liefde en aandacht de lekkerste gerechten bereidt met de beste, lokale producten.

Bij ons starten wandeling 9, 89, 158, 203, 1242 en 1518 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden

Dagelijks vanaf 10.30 uur

Dinsdag en woensdag gesloten