1523. Helden 9 km

1523. Helden 9 km
Net buiten Helden ligt het prachtige wijngoed De Helden van Helden met bijzonder restaurant en mooi terras.  Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst langs bosranden en dan over leuke bospaadjes door de Heldense bossen. U steekt de Kwistbeek over en dan wandelt u een leuk rondje om de visvijver Breeërpeel waar zitbanken staan om te pauzeren na 6 km lopen.  Na een stuk over veldwegen wandelt u over graspaden langs de Kwistbeek terug naar het wijndomein.  Tip: U kunt ook starten op de parkeerplaats van de visvijver en dan pauzeren of lunchen bij De Helden van Helden.  Start dan bij punt 5.

 

De Helden van Helden

Baarloseweg 8A

5988 NL  Helden

tel: 077-4002867

info@heldenvanhelden.nl

https://heldenvanhelden.nl

Wij bevinden ons in de prachtige wijngaard van Vinea Cura. Onder begeleiding van Emile, May en Bram zorgen de cliënten uit de dagbesteding ervoor dat het iedere dag weer prachtig vertoeven is in en om de wijngaard. Ook worden wij, daar waar het kan meegeholpen in de horeca. Zonder hun hulp zouden we het niet kunnen en daar zijn we dan ook ongelooflijk trots op! Zij zijn voor ons de echte Helden!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of borrel, maar ook worden er verschillende avonden georganiseerd met leuke thema’s en kunt u een private diner organiseren om optimaal te genieten van wijn, spijs, goed gezelschap en een schitterende omgeving.

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras met uitzicht op de wijngaard genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of kies een gerecht uit onze lunchkaart.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1523 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

maandag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur

vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur.

dinsdag en woensdag gesloten.