1526. Gemonde 10,3 km

1526. Gemonde 10,3 km
Tussen Eindhoven en Den Bosch ligt in het rustige dorpje Gemonde, café de Schuif. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst over veldwegen naar de Dommel en dan maakt u een leuk rondje door natuurgebied Venrode met mooie doorkijkjes naar het fraaie ven.  U struint zeer geruime tijd over een schilderachtig pad langs de Dommel naar de buurtschap Wielsche Hoeven en via leuke voetpaadjes loopt u terug naar het café met terras. Onderweg staan enkele zitbanken voor een pauze.

 

Café – Zaal de Schuif

Dorpstraat 30

5293 AN  Gemonde

Tel: 073-5512288

info@deschuif.nl

http://www.zaaldeschuif.nl

Van harte welkom bij Café zaal ‘De schuif’ in Gemonde! Ze worden zeldzaam, de kroegen met geschiedenis. De sfeervolle trefpunten in hartje stad of dorp. Midden in Gemonde staat er nog 1, Café zaal ’De Schuif’. Vanaf 1877 al een gezellig café van dit Brabantse dorpje. Al de vijfde generatie in dit mooie café.

Zodra u de kroeg binnen stapt, proeft u de sfeer van een gezellig bruin café, waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Er zijn diverse verenigingen gevestigd uit het dorp en de mensen kennen elkaar.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud biertje van de tap. Natuurlijk hebben wij voor de wandelaar diverse speciaalbieren. Een kleine hap zoals een tosti of broodje kroket maken wij graag voor u klaar. Voor groepen op afspraak zijn er meer mogelijkheden. Zo hebben wij een mooie feestzaal voor maximaal 250 personen en bieden wij warme en koude buffetten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1526 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.30 uur

Dinsdag gesloten.