1529. Sevenum 7,3 km

1529. Sevenum 7,3 km
Ten westen van Venlo ligt in het centrum van Sevenum Tim Sevenum, een leuke combinatie van kadoshop en horeca.  Tijdens dit leuke en gemakkelijke rondje Sevenum wandelt u eerst over een veldweg naar de buurtschap Vinkepas en dan volgt u een mooi graspaadje langs de Kattenstaartsebeek.  Dan struint u een groot stuk langs de meanderende Groote Molenbeek over  graspaden en als laatste wandelt u een leuk stukje langs de Blakterbeek. Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze. Aan het einde is een fijn terras.  Voor de lunch binnen bij Tim Sevenum, is het verstandig te reserveren, op het terras is meestal wel plaats. Doe de wandeling bij voorkeur niet op zondag want dan is de leuke winkel en lunchroom gesloten.

 

Bij Tim Sevenum

Pastoor Vullinghsstraat 33

5975 AP  Sevenum

Tel: 077-4670895

info@timsevenum.nl

https://www.timsevenum.nl

Midden in het gezellige centrum van Sevenum ligt Tim Sevenum. Zodra u het restaurant binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud drankje. Onze uitgebreide lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals tosti, belegde broodjes, soep, salade of geniet van een luxe ontbijt/brunch.

Lekker met zijn tweeën of met een groepje bij kletsen? Dat kan tijdens de High TIM Tea!  Naast al onze lekkere koffies en gerechten, kunt u ook bij ons terecht voor woondecoratie. TIM verkoopt diverse woonartikelen van het merk PTMD Collection, Home Society, 100% leuk, Zoedt, Wellmark, My Flame Lifestyle.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 697, 978 en 1529 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

Zondag gesloten.