1529. Sevenum 7,3 km

1529. Sevenum 7,3 km
Ten westen van Venlo ligt in het centrum van Sevenum, conceptstore TIM Sevenum, een combinatie van horeca met cadeauartikelen en chocolade. Tijdens dit leuke en gemakkelijke rondje Sevenum wandelt u eerst over een veldweg naar de buurtschap Vinkepas en dan volgt u een mooi graspaadje langs de Kattenstaartsebeek. Dan struint u een groot stuk langs de meanderende Groote Molenbeek over graspaden en als laatste wandelt u een leuk stukje langs de Blakterbeek. Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze. Aan het einde is een fijn terras. Wilt u verzekerd zijn van een plekje bij TIM Sevenum, reserveer uw tafel voor de lunch via 0774670895. Doe de wandeling bij voorkeur niet op zondag want dan is de leuke conceptstore gesloten.

 

Tim Sevenum

Pastoor Vullinghsstraat 33

5975 AP  Sevenum

Tel: 077-4670895

info@timsevenum.nl

https://www.timsevenum.nl

Midden in het gezellige centrum van Sevenum ligt TIM Sevenum. Zodra u deze conceptstore binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op het terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud drankje. De uitgebreide lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals tosti’s, belegde broodjes, soep, salades of geniet van de lunchplank vanaf 2 personen.

Lekker met zijn tweeën of met een groepje bij kletsen? Dat kan tijdens de High TIM Tea!  Naast al deze lekkere koffies en gerechten, kunt u ook terecht voor cadeauartikelen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij TIM Sevenum start wandeling 697, 978 en 1529 van Wandelgids Limburg. Tim & Tim heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

Zondag gesloten.