1538. Landgraaf 9,3 km

1538. Landgraaf 9,3 km
Tijdens deze zeer afwisselende wandeling met wel de hoogste trap van Nederland, wandelt u eerst naar de voet van de Wilhelminaberg en dan klimt u via het trappenpad omhoog naar de top, waar u een 360 graden uitzicht wacht. U daalt zigzaggend de heuvel af en dan passeert u de Gedachteniskapel van de Mijnwerkers, een bijzondere plek. U struint geruime tijd over leuke graspaadjes en via diverse steegjes komt u in het centrum bij Lunchroom Effe Pauze, een prima pauzeplek met prachtig tuinterras. Via weilanden en leuke bospaadjes wandelt u naar de Strijthagermolen en langs mooie vijvers loopt u naar Kasteel Strijthagen. Langs nog enkele fraaie vijvers loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten bij de lunchroom, start dan bij punt 6.

 

Lunchroom Effe Pauze

Hoofdstraat 83

6372 CR  Landgraaf

Tel: 045-5118083

lunchroomffpauze@gmail.com

https://www.facebook.com/EffePauze

Een gezellige en informele lunchroom waar iedereen welkom is. Wij staan met veel passie en overgave in onze zaak om voor onze klanten iets lekkers te kunnen klaarmaken!

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een lekker kopje koffie en een stukje vlaai. Maar ook voor vers belegde broodjes, soep, tosti, wraps, en nog veel meer warme maaltijden zoals onder andere spaghetti, zuurvlees, goulash, hete kip, bami met saté en diverse stamppotten.

Kwaliteit en dag- en kraakverse producten zijn onze prioriteit, want klant is koning bij ons! Veel van onze gerechten zijn uit eigen keuken.Heeft u vragen of wensen, spreek met ons en wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Bent u tevreden? Vertel het verder!

Bij ons start en pauzeert wandeling 1538 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze zaak of op het terras gelegen aan de achterkant van het pand.

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur

Van nov. t/m febr. op zondag gesloten.